HOME MISS CONTACT TUMBLR DONATE FOLLOW

11 - Magic Sim by Xpax



Assalamualaikum.
Hollaaaa!

As promised, I'll update about magic sim. Magic sim by Xpax has all that we want. Sila click gambar di atas untuk maklumat lanjut atau terus ke { SINI }

Antara features magic sim ((incase internet korang lambat load gambar)) ;

  • FREE BASIC INTERNET
  • FREE HI-SPEED INTERNET
  • FREE INTERNET BURUNG HANTU
  • CARRY FORWARD UNUSED INTERNET
  • FREE CALL & SMS
  • LOWEST CALL RATES 2.5SEN/MIN
  • Magic SIM™ Monthly Privileges
Haaa macam best je! Eh, apa macam macam? Memang best laa! Superb punya package from Xpax. Ini kalau kaki owling memang sesuai pun sebab memang ada internet burung hantu weh! Apa yang special sgt internet burung hantu? 

"Hek eleh semua syarikat telco aku langgan data boleh jee buat owling."

Nak habaq mai, internet burung hantu magic sim ni unlimited. Takde kuota wei!!! From 1 am - 7 am. Kalau yang kuat men download tu, memang tak salah lagi la untuk dapatkan magic sim ni. Sebab apa? Speed 4g dia memang daebak habis!


(( click gambar to enlarge ))

Amacam? 
Kecur ayaq liur wei.
Itu speed kat rumah aku.

Lepasni takde la dengar lagi hangpa dok mengadu buat muka seposen bila member suruh upload gambar kat ig, sent gambar kat ws, nak layan movie online ke. Sebab apa? Sebab kita ada magic sim la! Kalau tak, tiap hari tu dok habaq mai takdak streamyx la apa la. Takyah pakai streamyx pun boleh dapat hi-speed internet wei. Sekarang ni kan dah abad 21.

Berminat tak? Tak mahal pun magic sim ni. RM 5 jee pun. Alah tiap bulan langgan internet tapi lambat tu mahal mahal pulak tu, boleh je. Takkan harga serendah RM5 pun takleh nak sacrifice. Ye takk? Aku agak berlambak je jual dekat kedai kedai telefon berdekatan korang. Ataupun kalau korang ni memang jenis malas tahap max sampai nak bangun pun tak boleh, apa kata click { SINI } untuk memudahkan kerja korang beli secara atas talian? Haa betul la cakap orang. Dengan internet, semuanya di hujung jari la!

Aku rasa aku byk ulas pasal internet je. Haha ye la zaman sekarang ni kalau otp pun guna whatsapp. Buat apa aku nak explain pasal rate call/sms dia sampai bengkak jari jemariku? Kalau korang curious jugak, better la pegi je dekat website yg aku dah kasi tadi. Scroll atas balik eh. Kalau nak scroll pun malas, taktau la den nak cakap apo. Hanya mampu facepalm kuasa 100.


Till then,
ppyong !


10.

( manusia di atas merupakan suami aku k jgn kebas )

Assalamualaikum.
Hye.

still thinking whether to type in eng or malay. ok so i'll mix it. sorry if it sound so pendatang asing.

My blogging mood has turned on for awhile. But I'm not sure if it's temporary or permanent. You know ((well ofc u don't know)), aku cepat bosan. There is a few things that I won't get bored such as my precious family. Kuikui why am I being so romantic lol.

Hmmmm.
Final exam is just around the corner.
PT3 in 6 days.
SPM in 27 days.

Marilah kita berhuhuhu bersama /creys.

Nak cerita pasal apa eh. Rasa macam terlebih ada life pulak if aku keep telling abt myself. Like. Bij pls. Bukannya orang nak tau pun pasal life kau hahahahaha ok that's what I tot. Tapi nak buat cemana. I'm lacking in benda yg org nak tau. Haih. Shame on me. 

Rindu nak godek godek coding macam dulu. 
Pastu usha deviantart.
Usha dafont.
Godek photoshop.

Rindu weh huhuhu

Sorry ah but if u noticed, aku type sebaris sebaris lately. Rasa meluat nak type in paragraph when u don't hv quite a long story to tell. Macam takde apa je aku nak cerita??? Lain la kalau aku byk duit travel sana sini. Probably aku boleh suggest kan tempat tempat best. Mana nak cari restoran murah, homestay murah or something like that. Aku memang kaki travelling tapi takde rezeki. Tak pokai cuma belum sampai seru :)

Ok I should be studying right now but idek why am I still here. Updating like aku ni freedom ah. Padahal final exam start 18/10 ni. Tak sedar diri sgt ni kenapa hahaha setepek tamparan kat muka sendiri laa. 

Sumpah aku kata.
Makin nak dekat dgn exam ni.
Time tu jugaklah mood blogging datang, mood writing dan segala jenis mood bertandang.
Ini la kita sebut bila banyak free time dia shy.
But when it comes to exam and wtv related to sekolah, jadi shytorn.

Malu tajam :')

I'm being random right now.
Nak promote magic sim ah but later in my next post. 
((bila entah nak berupdate tak janji pun so jgn berharap))

Sebagai pengguna tegar celcom since fetus *too much hiperbola*, saya sarankan anda anda semua *penjahanam bahasa ibunda tegar* percayalah bahawa celcom tidak pernah mengecewakan saya kecuali bila service dia mmg tgh problem. Itu pun jarang kot. Eh takleh spoil lelebih. Nanti takde modal ah aku nak update next post. Ok nampak sangat otak tak diasah. 

Cukup sampai sini je la eh.
Bye nak study *ini bapak segala hiperbola*