HOME MISS CONTACT TUMBLR DONATE FOLLOW

Ejen Penapis Air COWAY #1Malaysia


Assalamualaikum & selamat sejahtera.
Salam ramadhan.
Ssup peeps!

Harini nak bercerita pasal coway. Sebagai pengguna coway, I recommend rakyat Malaysia untuk pasang coway sekarang jugak! Servis memang tip top. Condition boekk. Why?




Memperkenalkan Neo Air Mineral 
✔Elok untuk sesiapa yang utamakan mineral..
✔Tank air 5.8liter

✔Panas/sejuk/room
✔Senang nak buat susu..
✔Senang nak buat kopi susu..
✔Senang nak minum susu..kiki gurau je..

✔Air sejuk coway senang nak bancuh sirap oren tak yah masukkan ais dah. Sejuk macam dalam peti ais!

✔Berbaloi untuk sesiapa yang bajet untuk beli penapis air RM100 ke bawah..

✔Harga sebenar RM 115 sebulan
✔Harga sekarang RM 95 sebulan
✔Dijamin HALAL oleh JAKIM
✔Penerima anugerah untuk 3 tahun berturut-turut
   2015- emas
   2016- emas
   2017- platinum

Coway juga mempunyai produk pelbagai size yang mampu milik.

Cepat!!!!

- Pasang hari ni harga macam ni RM 195 
- Pasang nanti2(xtau bila nak pasang) harga ni RM 315 

Ha best kan? Best sekarang ke best nanti? So apa tunggu lagi, cepat cepat whatsapp !



#cowaybyaimijarr
#cowayseluruhmalaysia
#isiborangharininextthreedayscowaydatangpasang
#jimatdanmudah
#happyhealtycowayi


Lekaih pasanggg segera. Bulan puasa ni juadah berbuka pun rushing je nak sediakan. Kalau pakai coway, tak payah fikir nak jerang air. Dah tersedia dalam semua jenis temperature. Convenienent untuk semua lelagi yang bekerja. Sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp cepat! Agen sah untuk seluruh Malaysia. Tunggu apa lagi? Amalkan gaya hidup sihat di bulan Ramadhan ini agar ibadat pun dapat dilaksanakan dengan khusyuk bersama coway. Happy Healthy Coway!

Promosi Pembiayaan Peribadi Koperasi RCE Hari Raya Aidilfitri 2017

Assalammualaikum & Salam Sejahtera. Berita baik untuk semua Kakitangan Kerajaan / GLC / Badan Berkanun


*** Sesiapa yang memohon pinjaman MELALUI SAYA sebanyak RM50,000 dan ke atas akan dihadiahkan sebuah SMARTPHONE BERJENAMA SECARA PERCUMAAA !!! Mohon segera sebelum musim perayaan menjelma !!! 

Apa tunggu lagi? WhatsApp terus SLIP GAJI anda hari ini untuk semakan kelayakan permohonan pinjaman. 


WhatsApp: www.wasap.my/60196529555 
WhatsApp: www.wasap.my/60196529555 


Yang singgah tu, takkan mai tengok saja?? Dah start puasa ni. Tak lama lagi raya menjelang. Mesti banyak benda nak beli. Kot kot raya tahun ni nak pakai duckscarves yang kebabooom tu kan, tapi tak berkesempatan, boleh dah cepat cepat contact kami. Dengan kami, bukan takat duckscarves. Kalau balik kampung memang you je laa paling hipster gituu pakai barang semua branded. Lekaih, wasap laju laju !!!


Ssup Form 4 Life (read: lifeless)

amazing, sweetest, and hyungsik imageamazing, sweetest, and hyungsik image

i'm sorry i literally fangirling over do bong soon because she is too cute and park hyung sik x park bo young is just heavenly beautiful i ship them till my pride hurts.

Assalamualaikum.

Gdi I miss to write here omg it has been a long time. Yes I mean it's real long. Tbh I don't even have time to do unnecessary things like blogging or using any socmed in the meantime. You ask me why? Because my pk1 result was a total mess I can die already. And I haven't finished my homework yet. Idk why am I being this way lah sekarang aku benci diri sendiri hahahha

Cerita dia sekarang ni aku punya result barai teruk dekat sej, addmath dan bio. Jangan tanya markah. Rasa nak tikam diri sendiri tu sangatlah tinggi. Cemana nak jadi pharmacist kalau dekat sini dah terkandas? First time in forever sejak naik sekolah menengah dapat double digit in kedudukan class/tingkatan o god I'm ashame of this result :(








Huhu saya tengah mentally destroyed.....
Banyak punca jadi gini lol 



Naik form 4 ni kan I rasa tough gila. Like you see me laughing and all tapi dalam macam apa struggling weh sumpah. It's okay lagi lah kalau aku kena deal dengan cara belajar. How to cope with format spm dgn segala subjek ni kan. But the thing is semua benda buat aku rasa serabut. Come to think of it. I barely fangirling over got7 lol aku cuma tengok kdrama je lah. Idk how to escape from semua ni sebab masalah wujud bukan untuk kita larikan diri but untuk solve kan. 

I want to quit living but I just don't have the courage to face malaikat maut. Maklumlah kalau kau orang alim pun takut mati. Apatah lagi aku kan. Lol so yeah in order to stay alive, hadam je semua benda ni. Let the time heal you kononnya 


Ok stop situ. 
Aku craving nak main coding but I'm too busy for that.

Tahun ni habis segala competition aku kebas. Nak aktif koko punya pasal. Harap harap aku reti manage masa sebab tak nak lah pelajaran ke laut.

Dah tu je.
I tak sabar tunggu next eps Radiant Office. 
Currently watching Liar and His Lover & Radiant Office.
Although I had watched the japanese version dan japan vers still win, tapi I tetap nak tengok yg korean vers lol what's wrong with me......




Ok done situ sumpah aku penat dengan life :')