HOME MISS CONTACT TUMBLR DONATE FOLLOW

Ssup Form 4 Life (read: lifeless)

amazing, sweetest, and hyungsik imageamazing, sweetest, and hyungsik image

i'm sorry i literally fangirling over do bong soon because she is too cute and park hyung sik x park bo young is just heavenly beautiful i ship them till my pride hurts.

Assalamualaikum.

Gdi I miss to write here omg it has been a long time. Yes I mean it's real long. Tbh I don't even have time to do unnecessary things like blogging or using any socmed in the meantime. You ask me why? Because my pk1 result was a total mess I can die already. And I haven't finished my homework yet. Idk why am I being this way lah sekarang aku benci diri sendiri hahahha

Cerita dia sekarang ni aku punya result barai teruk dekat sej, addmath dan bio. Jangan tanya markah. Rasa nak tikam diri sendiri tu sangatlah tinggi. Cemana nak jadi pharmacist kalau dekat sini dah terkandas? First time in forever sejak naik sekolah menengah dapat double digit in kedudukan class/tingkatan o god I'm ashame of this result :(








Huhu saya tengah mentally destroyed.....
Banyak punca jadi gini lol 



Naik form 4 ni kan I rasa tough gila. Like you see me laughing and all tapi dalam macam apa struggling weh sumpah. It's okay lagi lah kalau aku kena deal dengan cara belajar. How to cope with format spm dgn segala subjek ni kan. But the thing is semua benda buat aku rasa serabut. Come to think of it. I barely fangirling over got7 lol aku cuma tengok kdrama je lah. Idk how to escape from semua ni sebab masalah wujud bukan untuk kita larikan diri but untuk solve kan. 

I want to quit living but I just don't have the courage to face malaikat maut. Maklumlah kalau kau orang alim pun takut mati. Apatah lagi aku kan. Lol so yeah in order to stay alive, hadam je semua benda ni. Let the time heal you kononnya 


Ok stop situ. 
Aku craving nak main coding but I'm too busy for that.

Tahun ni habis segala competition aku kebas. Nak aktif koko punya pasal. Harap harap aku reti manage masa sebab tak nak lah pelajaran ke laut.

Dah tu je.
I tak sabar tunggu next eps Radiant Office. 
Currently watching Liar and His Lover & Radiant Office.
Although I had watched the japanese version dan japan vers still win, tapi I tetap nak tengok yg korean vers lol what's wrong with me......




Ok done situ sumpah aku penat dengan life :')