HOME MISS CONTACT TUMBLR DONATE FOLLOW

Ejen Penapis Air COWAY #1Malaysia


Assalamualaikum & selamat sejahtera.
Salam ramadhan.
Ssup peeps!

Harini nak bercerita pasal coway. Sebagai pengguna coway, I recommend rakyat Malaysia untuk pasang coway sekarang jugak! Servis memang tip top. Condition boekk. Why?




Memperkenalkan Neo Air Mineral 
✔Elok untuk sesiapa yang utamakan mineral..
✔Tank air 5.8liter

✔Panas/sejuk/room
✔Senang nak buat susu..
✔Senang nak buat kopi susu..
✔Senang nak minum susu..kiki gurau je..

✔Air sejuk coway senang nak bancuh sirap oren tak yah masukkan ais dah. Sejuk macam dalam peti ais!

✔Berbaloi untuk sesiapa yang bajet untuk beli penapis air RM100 ke bawah..

✔Harga sebenar RM 115 sebulan
✔Harga sekarang RM 95 sebulan
✔Dijamin HALAL oleh JAKIM
✔Penerima anugerah untuk 3 tahun berturut-turut
   2015- emas
   2016- emas
   2017- platinum

Coway juga mempunyai produk pelbagai size yang mampu milik.

Cepat!!!!

- Pasang hari ni harga macam ni RM 195 
- Pasang nanti2(xtau bila nak pasang) harga ni RM 315 

Ha best kan? Best sekarang ke best nanti? So apa tunggu lagi, cepat cepat whatsapp !



#cowaybyaimijarr
#cowayseluruhmalaysia
#isiborangharininextthreedayscowaydatangpasang
#jimatdanmudah
#happyhealtycowayi


Lekaih pasanggg segera. Bulan puasa ni juadah berbuka pun rushing je nak sediakan. Kalau pakai coway, tak payah fikir nak jerang air. Dah tersedia dalam semua jenis temperature. Convenienent untuk semua lelagi yang bekerja. Sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp cepat! Agen sah untuk seluruh Malaysia. Tunggu apa lagi? Amalkan gaya hidup sihat di bulan Ramadhan ini agar ibadat pun dapat dilaksanakan dengan khusyuk bersama coway. Happy Healthy Coway!

Promosi Pembiayaan Peribadi Koperasi RCE Hari Raya Aidilfitri 2017

Assalammualaikum & Salam Sejahtera. Berita baik untuk semua Kakitangan Kerajaan / GLC / Badan Berkanun


*** Sesiapa yang memohon pinjaman MELALUI SAYA sebanyak RM50,000 dan ke atas akan dihadiahkan sebuah SMARTPHONE BERJENAMA SECARA PERCUMAAA !!! Mohon segera sebelum musim perayaan menjelma !!! 

Apa tunggu lagi? WhatsApp terus SLIP GAJI anda hari ini untuk semakan kelayakan permohonan pinjaman. 


WhatsApp: www.wasap.my/60196529555 
WhatsApp: www.wasap.my/60196529555 


Yang singgah tu, takkan mai tengok saja?? Dah start puasa ni. Tak lama lagi raya menjelang. Mesti banyak benda nak beli. Kot kot raya tahun ni nak pakai duckscarves yang kebabooom tu kan, tapi tak berkesempatan, boleh dah cepat cepat contact kami. Dengan kami, bukan takat duckscarves. Kalau balik kampung memang you je laa paling hipster gituu pakai barang semua branded. Lekaih, wasap laju laju !!!