HOME MISS CONTACT TUMBLR DONATE FOLLOW

Promosi Pembiayaan Peribadi Koperasi RCE Hari Raya Aidilfitri 2017

Assalammualaikum & Salam Sejahtera. Berita baik untuk semua Kakitangan Kerajaan / GLC / Badan Berkanun


*** Sesiapa yang memohon pinjaman MELALUI SAYA sebanyak RM50,000 dan ke atas akan dihadiahkan sebuah SMARTPHONE BERJENAMA SECARA PERCUMAAA !!! Mohon segera sebelum musim perayaan menjelma !!! 

Apa tunggu lagi? WhatsApp terus SLIP GAJI anda hari ini untuk semakan kelayakan permohonan pinjaman. 


WhatsApp: www.wasap.my/60196529555 
WhatsApp: www.wasap.my/60196529555 


Yang singgah tu, takkan mai tengok saja?? Dah start puasa ni. Tak lama lagi raya menjelang. Mesti banyak benda nak beli. Kot kot raya tahun ni nak pakai duckscarves yang kebabooom tu kan, tapi tak berkesempatan, boleh dah cepat cepat contact kami. Dengan kami, bukan takat duckscarves. Kalau balik kampung memang you je laa paling hipster gituu pakai barang semua branded. Lekaih, wasap laju laju !!!